Onze resultaten

Elkerliek, Laurentius Ziekenhuis, MUMC+, Viecuri Medisch Centrum en Zuyderland Medisch Centrum werken sinds 2019 samen om de beste zorg op het gebied van prostaatkanker te kunnen bieden. Wat zijn de belangrijkste resultaten die we tot nu toe hebben behaald?

850+

operaties sinds juli 2019

97%

zonder complicaties

86%

continent

97%

Schone snijvlakken bij T2

Voortdurend verbeteren

Elkerliek, Laurentius Ziekenhuis, MUMC+, Viecuri Medisch Centrum en Zuyderland Medisch Centrum werken intensief samen om de beste zorg op het gebied van prostaatkanker te kunnen bieden. Hierbij maken we gebruik van de geavanceerde Da Vinci Xi robot. Bundelen we kennis en kunde van gespecialiseerde teams. Én verbeteren we continu onze zorg op basis van data.

Meer weten over hoe we de kwaliteit van onze zorg continue verbeteren?
Lees hier verder.

Patiënt centraal

De kwaliteit van onze zorg is niet enkel in harde cijfers uit te drukken. Onze patiënten staan centraal. Daarom is de manier waarop zij onze zorg ervaren voor ons nóg belangrijker dan het behalen van de best mogelijke resultaten.

Lei Beurskens2

Patiëntervaring

De heer Beurskens

"Een dag later werd ik ontslagen uit het ziekenhuis en een week daarna was ik al verlost van de katheter en hechtingen. Vanaf dat moment ging het steeds beter. Als ik er nu op terugkijk, vind ik dat alles zeer voorspoedig is verlopen."

Lees meer