Prostaatkanker Centrum Zuid viert 5-jarig jubileum!

5 jarig bestaan PKC

21 juni 2024

Op 1 juli viert het Prostaatkanker Centrum Zuid haar 5-jarig bestaan. Sinds de oprichting hebben we met trots bijna 1000 RARP-operaties (Robot-Assisted Radicale Prostatectomieën) uitgevoerd in samenwerking met vijf ziekenhuizen in Limburg en zuidoost Brabant: Zuyderland, Viecuri Medisch Centrum, Maastricht UMC+, Laurentius Ziekenhuis en Elkerliek Ziekenhuis.

We willen onze patiënten hartelijk danken voor hun vertrouwen in onze expertise met de operatierobot. Hun vertrouwen motiveert ons om steeds de beste zorg te leveren.

Livestream operatie

Daarnaast willen we graag een applaus geven aan al onze collega's die betrokken zijn bij het medische traject voor prostaatkanker en deze ingreep en de zorg voor onze patiënten elke dag mogelijk maken. Dit betreft niet alleen de casemanagers, verpleegkundigen, secretaresses en OK-assistenten, maar ook alle andere onmisbare ondersteunende krachten, arts-assistenten en urologen. Iedereen draagt zijn steentje bij.

Continue kwaliteitsverbetering is een van onze belangrijkste drijfveren, en we blijven ons inzetten om de best mogelijke zorg te bieden.

5 jarig bestaan PKC 2